Maak het verschil, samen werken aan zorg en gezondheid

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week werd georganiseerd door Jaarbeurs, van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht.

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Tijdens de Dutch Health Week presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk, inhoudelijk programma over actuele thema’s.

Naast de Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support maakt een aantal partnerevents onderdeel uit van Dutch Health Week.

Welke zorgevents van Jaarbeurs zijn onderdeel van Dutch Health Week?

Partnerevents Dutch Health Week

Tijdens de eerste live editie van Dutch Health Week konden bezoekers niet alleen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support Beurs bezoeken, maar ook meer dan 15 partnerevents.

Dutch Health Hub

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. Online, maar ook live als medeorganisator van de de Dutch Health Week, waarin de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samenvallen. Tijdens Dutch Health Week 2022 presenteert Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers. Over thema’s die urgent en actueel zijn. Die tongen in beweging zetten en inspireren. Wil je mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Dutch Health Hub en ontvang elke donderdag jouw portie inspiratie en diepgang.

Partnerevents

DC-Klinieken-logo
ZonMw
Health-Holland-logo
Health-Holland-Groz-logo
IPH-logo
Congres_OR_in_de_zorg_logo
sustainabl_healthcare_challenge_logo
Online_department_logo
Carend_logo
Hart_voor_zorg_logo
Healthy.capital_logo
Dutch-Health-Leaders-logo
Health_Catch_up_logo
Rise-logo