PROGRAMMA


Tijdens Dutch Health Week 2022 bracht Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support voor het eerst samen in één week. Live in Jaarbeurs, Utrecht.

Bezoekers konden een ijzersterk en verrassend lezingenprogramma bijwonen in de de Dutch Health Hub Arena, diverse Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy's! Met lezingen rondom actuele thema’s door inspirerende sprekers, ronde tafelgesprekken en toepasbare praktijkcases.

Dutch Health Hub Arena

In de Dutch Health Hub Arena presenteerde de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma met thema’s die actueel zijn en inspireren. Dagelijks werd er om 10.00 uur gestart met een sprankelend openingsprogramma. Aansluitend waren er diverse specifieke sessies rond het centrale thema van de dag. Op 14 juni 2022 was dat duurzaamheid, op 15 juni 2022 digitale zorg en 16 juni 2022 stond de Arena in het teken van gezondheid Het waren dagen vol keynotes, interviews, ronde tafelgesprekken en luchtige intermezzo’s.

Dutch Health Hub Academy’s

Daarnaast verzorgden onafhankelijke sprekers tientallen kennissessies in twee Dutch Health Hub Academy’s: één daarvan was op de beursvloer van Zorgtotaal te vinden en één op de beursvloer van Zorg & ICT.

Case Study Theaters

Tijdens de halfuur durende sessies in de Case Study Theaters op Zorgtotaal en op Zorg & ICT werd je als bezoeker bijgepraat over tal van uiteenlopende onderwerpen. Hier deelden aanwezige exposanten hun kennis en lieten zien welke oplossingen, technologieën en ideeën zij hebben die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.

Netwerkplatform Dutch Health Week

Met dit nieuwe en gratis netwerkplatform kon je als bezoeker in contact komen met vakgenoten en exposanten, je eigen persoonlijke programma samenstellen en beschikken over de interactieve plattegrond.

Mis niets! Zorg dat je erbij bent

Dutch health Week 2023 wil je niet missen. Vanwege de inspiratie en kennis die je opdoet. Vanwege de bruisende ambiance vol innovaties. En vanwege de talrijke ontmoetingen waardoor je nieuwe energie en ideeën opdoet. Zet in ieder geval alvast wat kruizen in je agenda bij 13 /tm 15 juni 2023 en beleef Dutch Health Week in Jaarbeurs, Utrecht.