7 t/m 14 april 2024 – Stad en regio Utrecht

Dutch Health Week

Dutch Health Week is een uniek event voor de inwoners van Utrecht en voor iedereen die zich binnen Nederland met gezondheid en zorg bezighoudt.
Van 7 april 2024 t/m 14 april 2024 is deze stad opnieuw het epicentrum van gezondheid en welzijn. Er is een scala aan evenementen en initiatieven die de gezondheid van lichaam en geest bevorderen

For a better healthy life

Dutch Health Week is een meerdaags event in de stad en regio Utrecht. Burgers en professionals uit de zorg en life sciences doen tijdens zorg-gerelateerde events inspiratie op, wisselen ideeën uit en leren innoveren. Via beurzen, gezondheidsfestivals, diverse sport- en cultuurevenementen, congressen, lezingen en nog veel meer. Met één gezamenlijk doel: uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen.

We sluiten naadloos aan op de ambitie van de regio Utrecht: Utrecht, Heart of Health. Samen koesteren we de ambitie om als regio zoveel mogelijk bij te kunnen dragen aan een gezonde wereld. Economic Board Utrecht en diverse partners van Utrecht, Heart of Health ondersteunen het event. Dutch Health Week wordt mede mogelijk gemaakt door Jaarbeurs, Utrecht Marketing, ROM Utrecht Region, Economic Board Utrecht en Gemeente Utrecht.

Factsheet

Uitgelicht programma

Horeca

Healthy Dinnerwalk

9 t/m 11 april 2024 | 16:30 – 20:30

Dompel jezelf onder in een smaakvolle ervaring tijdens Dutch Health Week 2024! De Healthy Dinnerwalk van Amusetour biedt een unieke reis langs vier toprestaurants, elk met een gezonde twist. Geniet van vier heerlijke gangen, inclusief bijpassende drankjes naar keuze.

Reserveer nu je plek voor de Healthy Dinner Walk en geniet van een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid.

 

Events/congressen

VeineDAGEN

11 t/m 13 april 2024 | 9:30 – 16:30 | Jaarbeurs hal 3 & 4

Drie dagen lang draait het op de VeineDAGEN/ZieZobeurs om kinderen en volwassenen met een beperking. Wat hebben zij nodig? Ze kunnen zich informeren en inspireren omtrent: hulpmiddelen, mobiliteit, vakanties en nog veel meer.

Kom jij ook gratis de beurs bezoeken? Klik hier om je te registreren.

Website van VeineDAGEN >.

Uitgelicht programma zorgprofessionals

Events/Congressen

Zorgcongres Duurzaamheid van visie naar uitvoering!

12 april 2024 | 09.30 – 16.15 | Rabobank Utrecht

In navolging van het succesvol congres Koplopers in de zorg organiseren ActiZ, Fizi, Intrakoop, NVTZ, NVZ en de Rabobank ook dit jaar een inspirerend en verdiepend duurzaamheidscongres. De rode draad van dit congres voor beslissers in de zorg is om alle kanten van een duurzaamheidsbeweging binnen organisaties te laten zien.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Events/congressen

Zorg & ict

9 t/m 11 april 2024 | 9:30 – 16:30 | Jaarbeurs hal 7

Zorg & ict is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor zorgprofessionals om zich te laten informeren en inspireren door slimme technologieën en innovatieve oplossingen in de zorg.

Registreer je gratis als bezoeker via: Zorg & ict (jaarbeurs.nl)

Website Zorg & ict: zorg-en-ict.nl

Events/congressen

Zorg & facility

9 t/m 11 april 2024 | 9:30 – 16:30 | Jaarbeurs hal 9

Zorg & facility is dé ontmoetingsplek voor duizenden(zorg)professionals om antwoord te krijgen op facilitaire
vraagstukken.

Registreer je gratis als bezoeker via: Zorg & facility (jaarbeurs.nl)

Website Zorg & facility: zorg-en-facility.nl

Events/congressen

Zorg & food

9 t/m 11 april 2024 | 9:30 – 16:30 | Jaarbeurs hal 8 

Zorg & food is dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals om zich te laten informeren en inspireren over alles rondom food in de zorg.

Registreer je gratis als bezoeker via: Zorg & food (jaarbeurs.nl)

Website Zorg & food: zorg-en-food.nl

Dutch Health Week sluit naadloos aan op de ambitie van de regio Utrecht, Utrecht Hearth of Health

Samen met de regio Utrecht, Utrecht Hearth of Health, koesteren we de ambitie om een duurzame, positieve verandering teweeg brengen. Utrecht is thuisbasis voor innovatiegerichte bedrijven, kennisinstellingen op wereldniveau, vooruitstrevende overheden en knappe koppen. De regio heeft het in huis om voor iedereen een gezondere en meer duurzame wereld te creëren. We bevinden ons in het hart van Europa en zijn #1 meest competitieve regio. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl hand in hand gaat met een duurzame, welvarende en energiebewuste stedelijke omgeving. Dit doen we samen met onze initiatiefnemers.

Partners

Mediapartner