Van 13 t/m 18 juni 2022 vond de eerste LIVE editie van de Dutch Health Week plaats. Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg.

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze plek kreeg van 13 t/m 18 juni 2022 gestalte in Utrecht. En wel in de vorm van Dutch Health Week! Het thema van de week? Dat was 'Maak het verschil, samen werken aan gezondheid'.

Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid

Dutch Health Week 2022 zit erop!


We kijken terug op een geslaagde week. Met tientallen inspiratiesessies & beurstours over actuele zorgthema’s, een groot aantal zorginnovaties en minstens 15 losse partnerevents!We bedanken alle bezoekers, exposanten en sprekers voor hun komst. Fijn dat jullie er waren! Samen werken we aan duurzame, digitale en toekomstbestendige zorg. Dutch Health Week komt terug in juni 2023. Wil je mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Dutch Health Hub!


Overzicht Dutch Health Week

Klik op een hal en zie meer info over het event dat daar tijdens Dutch Health Week plaatsvond!
support

15 t/m 18 juni 2022 - Hal 7 en 8

zorg&ict

14 t/m 16 juni 2022 - Hal 1

zorgtotaal

14 t/m 16 juni 2022 - Hal 3 en 4

DHH

Kennisplatform

Base Hal 01 Hal 1: vakbeurs Zorg & ICT Het startpunt voor digitale zorg en de plek waar kennis en informatie over de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in de zorg worden getoond en gedeeld.

Laat je inspireren op Zorg & ICT op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 02 Hal 2: Dutch Health Hub Arena In deze arena presenteert Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma. Over thema’s die urgent en actueel zijn en inspireren. Op 14 juni staat het thema ‘Duurzaamheid’ centraal, op 15 juni ‘Digitale zorg’ en op 16 juni ‘Gezondheid’. Meer informatie X Hal 03 Hal 3: vakbeurs Zorgtotaal Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

Zorgtotaal vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 04 Hal 4: vakbeurs Zorgtotaal Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

Zorgtotaal vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 07 Hal 7: Support beurs Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 08 Hal 8: Support beurs Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022.
Meer informatie X

WELKE KEYNOTE SPREKERS WAREN AANWEZIG?


Dutch Health Hub Innovatie Award


Tijdens Dutch Health Week werden bezoekers geïnspireerd door de nieuwste zorginnovaties. Maar liefst 20 startups demonstreerden in het Dutch Health Hub Lab hun slimme ideeën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.

Je kon stemmen op jouw favoriet. Inmiddels is de winnaar van de Dutch Health Hub Innovatie Award bekend! Wij feliciteren ProudBreast met hun Qup-lifestyle-prothese.

Het Dutch Health Hub Lab werd mede mogelijk gemaakt door Health Holland.

Programma Dutch Health Week


Voor het eerst bracht Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samen in één week. Live. Van 13 tot en met 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht.

Tijdens de Dutch Health Week konden bezoekers in een van de vele theaters tientallen kennissessies en best practises over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg volgen, netwerken, innovaties spotten, elkaar inspireren én verder helpen.

Het programma was opgebouwd rondom actuele thema’s als duurzame zorg, digitale zorg, gezondheid, preventie en vitaliteit. Het waren dagen vol keynotes, interviews, ronde tafelgesprekken en luchtige intermezzo’s!

Partnerevents Dutch Health Week

Tijdens de eerste live editie van Dutch Health Week vonden er meer dan 15 partnerevents plaats. Van 13 t/m 18 juni konden bezoekers tijdens Dutch Health Week in Jaarbeurs, Utrecht niet alleen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support Beurs bezoeken, maar ook meer dan 15 partnerevents.Partnerevents

DC-Klinieken-logo
ZonMw
Health-Holland-logo
Health-Holland-Groz-logo
IPH-logo
Congres_OR_in_de_zorg_logo
sustainabl_healthcare_challenge_logo
Online_department_logo
Carend_logo
Hart_voor_zorg_logo
Healthy.capital_logo
Dutch Health Leaders
Health_Catch_up_logo
Rise-logo