Van 13 t/m 18 juni 2022 vindt de eerste LIVE editie van de Dutch Health Week plaats. Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg.

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze plek krijgt van 13 t/m 18 juni 2022 gestalte in Utrecht. En wel in de vorm van Dutch Health Week! Het thema van de week? Maak het verschil, samen werken aan gezondheid.

Zorg dat je er bij bent en registreer je voor gratis toegang!

Director Dutch Health Hub





Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid




00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden




Overzicht Dutch Health Week

Klik op een hal en zie meer info over het event dat daar tijdens Dutch Health Week plaatsvindt!
support

15 t/m 18 juni 2022 - Hal 7 en 8

zorg&ict

14 t/m 16 juni 2022 - Hal 1

zorgtotaal

14 t/m 16 juni 2022 - Hal 3 en 4

DHH

Kennisplatform

Base Hal 01 Hal 1: vakbeurs Zorg & ICT Het startpunt voor digitale zorg en de plek waar kennis en informatie over de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in de zorg worden getoond en gedeeld.

Laat je inspireren op Zorg & ICT op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 02 Hal 2: Dutch Health Hub Arena In deze arena presenteert Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma. Over thema’s die urgent en actueel zijn en inspireren. Op 14 juni staat het thema ‘Duurzaamheid’ centraal, op 15 juni ‘Digitale zorg’ en op 16 juni ‘Gezondheid’. Meer informatie X Hal 03 Hal 3: vakbeurs Zorgtotaal Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

Zorgtotaal vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 04 Hal 4: vakbeurs Zorgtotaal Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

Zorgtotaal vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 07 Hal 7: Support beurs Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022.
Meer informatie X
Hal 08 Hal 8: Support beurs Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022.
Meer informatie X
Een aantal uitgelichte

keynote sprekers


Programma Dutch Health Week


Voor het eerst brengt de Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT (14 t/m 16 juni), Zorgtotaal (14 t/m 16 juni) en Support (15 t/m 18 juni) samen in één week. Live. Van 13 tot en met 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht.

Tijdens de Dutch Health Week kun je in een van de vele theaters tientallen kennissessies en best practises over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg volgen, netwerken, innovaties spotten, elkaar inspireren én verder helpen.

Het programma is opgebouwd rondom actuele thema’s als duurzame zorg, digitale zorg, gezondheid, preventie en vitaliteit. Het worden dagen vol keynotes, interviews, ronde tafelgesprekken en luchtige intermezzo’s!



Partnerevents

DC-Klinieken-logo
ZonMw
Health-Holland-Groz-logo
IPH-logo
Rise-logo
Congres_OR_in_de_zorg_logo
sustainabl_healthcare_challenge_logo
Online_department_logo
Carend_logo
Hart_voor_zorg_logo
Healthy.capital_logo
Dutch Health Leaders
Health_Catch_up_logo
Registreer nu