Bereik jouw doelgroep optimaal

Wil je alles weten over de deelnamemogelijkheden aan Dutch Health Week 2023, van een stand op de beursvloer, online netwerkmogelijkheden met bezoekers, het aanbieden van sessies/lezingen tot extra promotiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deel­na­me­mo­ge­lijk­he­den

1

Stap 1: Kies je locatie


Hoe sneller je boekt, hoe meer keuze je hebt bij het bepalen van jouw locatie op Dutch Health Week. Wij informeren je graag over de nog beschikbare locaties en mogelijkheden en plaatsen indien gewenst een optie.
ZorgICT_Dag2_080_M7A0394-2-1

Stap 2: Kies je standbouw


Jouw stand is het eerste wat een bezoeker ziet. Een professionele en herkenbare uitstraling is dus belangrijk! Wij hebben gunstige afspraken met standbouwers en bieden je drie complete full service standbouwpakketten aan voor elk budget. Vanaf 20 m² is eigen standbouw toegestaan.
Hand-schudden-600-x-400

Stap 3: Kies je deelnamepakket


Welke locatie of type standbouw je ook kiest, voor iedere deelnemer is het Basis deelnamepakket van toepassing. Naast dit pakket kies je één van de aanvullende pakketten: Brand Awareness, Lead Generation of het All in Branding & Leads pakket. Wij informeren en adviseren je graag.

Haal meer uit jouw beursdeelname

Video-wall-1-600-x-400

Stap 4: Extra promotie


Er is nog zoveel meer mogelijk om jouw beursdeelname nog aantrekkelijker te maken. Van het presenteren van een exclusieve theatersessie voor jouw specifieke doelgroep tot adverteren op Samsung videoschermen bij de entrees en van een ontbijtarrangement voor jouw belangrijkste klanten tot het gebruiken van onze plug-and-play studio.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.