6 t/m 13 april 2025 | Stad en regio Utrecht

Am­bas­sa­deurs Dutch Health Week

Jeroen van Hooff – CEO Koninklijke Jaarbeurs

“Ik ben trots op Dutch Health Week waarmee we naast onze zorgvakbeurzen kunst, cultuur, sport, horeca, hotels en de gehele stad Utrecht meenemen op onze ‘healthy’ reis. Samen met onder andere de gemeente Utrecht, Utrecht Marketing, FC Utrecht en Centraal Museum zetten we een inspirerend meerdaags festival neer voor bewoners en zorgprofessionals over gezondheid en zorg. Ik verheug me op een week vol gezonde beleving. Van inspirerende vakbeurzen, een open dag bij de bloedbank, sportlessen, een concert van het alzheimer koor tot aan een expositie van studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.”

Cor Jansen, Directeur – Bestuurder Utrecht Marketing

‘‘Het is niet meer dan logisch dat Dutch Health Week in Utrecht plaatsvindt. Als Heart of Health speelt de regio een sleutelrol wanneer het gaat om samen werken aan een gezondere, duurzamere toekomst. Dutch Health Week laat op toegankelijke en inspirerende wijze zien wat dit in de praktijk voor bewoners, bezoekers, bedrijven en talent betekent. Ik kijk er enorm naar uit en ben trots dat onze Culturele Zondag onderdeel is van het mooie programma.”

Bart Rutten – Artistiek directeur van Centraal Museum Utrecht

‘‘We trots zijn op onze stad en haar bijdrage aan het bevorderen van gezondheid en welzijn voor iedereen. Met het brede scala aan evenementen en initiatieven die deze week georganiseerd worden weet Dutch Health Week bruggen te slaan. Want naast de zorg draagt ook kunst bij aan welzijn.’’

Programma partners

Ambassadeurs